Att ta steget och söka in till denna utbildning är ett val jag aldrig kommer ångra! Fantastiska föreläsare kombinerat med många praktiska lektioner, en erfaren och välkomnande ledningsgrupp samt helt fantastiska klasskamrater, vad mer kan man önska sig liksom!

Kim Högberg

Studerande

Det var med skräckblandad förtjusning jag tog steget, men jag har aldrig ångrat det! Utbildningens utformning talar till dess fördel. Att få ta del av all kunskap som de föreläsare som besöker oss har att ge.

 

Sofia Åslund

Studerande

Chansen att få ett jobb direkt när utbildningen är klar känns lockande, att få ha praktik på någon av Sveriges eller världens främsta arbetsplatser det är bara några av anledningarna att jag ansökte. Denna utbildning har även gett mig nya vänner för livet och en härlig start på en framtida karriär.

Josefin Sjögren

Studerande